Bažant po jihočesku

27.11.2009 15:02

Ingredience:
 

bažant
100 g slaniny
150 g tuku
200 g žampiónů
1 cibule
nové koření
bobkový list
pepř
sůl

 

Příprava:
 

Bažanta vykucháme a očistíme, protkneme jej polovičním množství slaniny, zbytek osmahneme s nakrájenou cibulí. Ochutíme kořením, podle chuti opepříme a osolíme. Bažanta osolíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Průběžně jej podléváme a nezapomeneme ho párkrát obrátit. Omyté žampióny nakrájíme na středně tenké plátky a zprudka osmahneme. Až je bažant skoro upečený, přidáme k němu žampióny a ještě chvíli podusíme

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode