Bažant HALALI

27.11.2009 14:58

Ingredience:
 

bažant
zelenina Halali Hamé
smetana
masox
hotová jíška světlá
velká cibule
5 kuliček černého pepře
5 kuliček nového koření
3-4 bobkové listy
kousek másla

Příprava:
 

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na másle, přidáme koření, masox, staženého, rozčtvrceného bažanta a zalijeme vodou tak,aby bažant byl téměř ponořen.
Vaříme do měkka,
pak bažanta vytáhneme obereme,maso pokrájíme na drobnější kousky.
Vývar propasírujeme,přidáme smetanu,zahustíme jíškou (do konzistence svíčkové omáčky), přidáme maso a necháme přejít varem.
Dobrou chuť!!!!!

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode