Myslivecká kuchařka

09.05.2016 21:04

Myslivecká kuchařka - www.zverinova-kucharka.cz/

Tato internetová kuchařka slouží jako inspirace pro milovníky zvěřiny. Je určena kuchařům amatérům, zejména myslivcům, jejich rodinným příslušníkům a ostatním, kteří mají rádi zvěřinu. Recepty jsou zaměřeny na dnes dostupnou zvěřinu. Vybrané recepty se postupně doplňují a...
27.11.2009 16:00

Zvěřinový guláš

Ingredience:   750 g srnčí jelení daňčí nebo kančí zvěřiny (maso z plece) 100 g slaniny 200 g cibule sůl 10 g mleté sladké papriky trochu kmínu pepř majoránka 1 bobkový list 2 stroužky česneku lžíce octa voda na podlévání 20 g hladké mouky 1 l vývaru z kostky nebo z kostky...
27.11.2009 15:59

Pečené kančí na česneku

Ingredience:   600 g kančí kýty 100 g uzené slaniny sůl 4 stroužky česneku mletý černý pepř 1 lžíce octa 300 ml vývaru (bujón) 200 ml sladké smetany Příprava:   Maso omyjeme, odblaníme, prošpikujeme proužky slaniny a česneku, osolíme a opepříme. Zbytek slaniny rozškvaříme a opečeme...
27.11.2009 15:58

Maďarské pikantní plátky z divočáka

Ingredience:   cca 1 kg vykostěné kotlety z divočáka, sůl, mletý pepř, česnek, mléko, 1 lžíce mleté papriky, 10 lžic polohrubé mouky, špetka tymiánu, olej na smažení   Příprava:   Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a silně potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do...
27.11.2009 15:55

Kančí na smetaně

Ingredience:   500 - 1000g kančí kýty, plece nebo hřbetu 1 lžíce sádla 1 cibule 1 česnek 10dkg anglické slaniny 2-3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 7 kuliček celého pepře 1 špetka tymiánu 1 lžička vegety 1 kostka masoxu 2 lžíce octa 1 šlehačka   Příprava:   Pečící...
27.11.2009 15:54

Kančí medailonky s ovocem

Ingredience:   kančí kýta, červené víno, anglická slanina, máslo, pomeranč, míchaný ovocný kompot, med, olej, solamyl, sušený tymián, čerstvě drcený pepř, sůl   Příprava:   Promícháním červeného vína, tymiánu, soli a pepře připravíme marinádu. Kýtu z divočáka očistíme a omyjeme....
27.11.2009 15:53

Kančí guláš na víně

Ingredience:   · 750 g kančí kýty · 200 g cibule · 100 g slaniny · 500 ml červeného vína · 4 lžíce rajského protlaku · 3 lžíce rybízové marmelády · 2 lžíce cukru · 2 lžíce mleté papriky · 20 g hladké mouky · lžíce octa · vývar na podlití (bujón) · 1 bobkový list · pár kuliček...
27.11.2009 15:53

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Ingredience:   800 g kančí kýty, 50 g slaniny, 1 velká cibule, 3 lžíce šípkové zavařeniny, 1 citron, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce rajčatového protlaku, červené víno, olej, divoké koření, jalovec, cukr, sůl Příprava:   Vykostěnou kančí kýtu očistíme a osolíme. Kousky cibule a slaniny...
27.11.2009 15:52

Kančí biftečky

Ingredience:   kančí kýta pepř trošku másla olej   Příprava:   Kýtu nakrájíme na plátky, pěstí trochu umačkáme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánvičku s olejem. Pečeme z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev (pokud je tam necháme déle, tak nebude maso...
27.11.2009 15:51

Divočák na pivě se zelím

Ingredience:   200 g kančího masa 200 g anglické slaniny 500 g kysaného zelí 250 ml zakysané smetany cibule 8 listů zelí 100 g másla 500 ml světlého piva 100 g sádla 5 stroužků česneku mrkev petržel půl celeru divoké koření celý pepř sůl   Příprava:   Na sádle...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode